Muutama kuva Juhannuskesta. Joen rantaan tuli laitettua aita. Mies kokeili raivaussahaa trimmerillä ja saimme kaikki rehottuneet heinät pois. Nyt tietää mihin voi ruohonleikkurilla mennä. Tämän jalkeen olkaimista hajosi jokin lukitus ja hommat jäi silleen.... (lupasi kotona korjata sen lukon) Etupihalla olisi ollut kyllä sahalle käyttöä....

Kukkapenkkejä sain putsattua rikkakuohoista ja odottelin pionin aukeamista.

Yläkammarissa siirsimme tyttären kanssa lipaston renginkaapin alle, siellä takana on vanha allas ja nyt se on sopivasti piilossa. Aukaisin kaapinovet, että valusaviastiastoni tulee paremmin esille. Nämä eivät ole olleet käytössä. Kyllä niitä voisi ihan tavallisesti käyttää, mutta en ole raaskinut.

Nuoriso ja lapsenlapset kävivät tavanomaisilla retkillään, nämä lehmät ovat Voionmaan opiston pelloilta kuvattuja. Siellä ovat käyneet ainakin kolmena kesänä lehmiä silittelemässä.

Muuten aika kului tavanomaisesti. Muutaman korin virkkasin trikookuteesta ja kun se loppui niin kuodin tyttären tytölle tunikan hihan valmiiksi. Äitinsä oli sitä aloitellut , mutta minä hieman korjailin.... Kummityttönikin sai tyttövauvan Juhannuspäivänä.

Alkuviikosta sain sen toisen reunapehmusteen valmiiksi. Onneksi se oli melkein valmis, kun flunssa iski. En oikein muistakkaan koska olen viimeksi ollut kuumeessa. Sängyssä en jaksa koko aikaa maata , kevyesti olen ommellut. Nyt taidan mennä kuuntelemaan kirjaa ja laittaa kuulokkeet korviin. Ilma on ollut aika kamalaa tuulista ja sateista, toivotaan, että tästä lämpenisi.