Maalla olimme miehen kanssa viikolla yhden yön. Aika hyvin oli lumet sulanueet pihasta, vaikka pihatien alku oli yhtä kuramössöä.

  Pihaa ropsuttelin ja korjasin linnut... Ensimmäinen oli kenollansa sivuttain ja taaimmainen nokallansa. Nyt ovat kuitenkin pystyssä. Luulen, että lumilinko on heitellyt rankasti lunta niskaan ja kumonneet linnut. Risujuttuja on mielessä muutama idea, jota varten on oksiakin kerätty...

Ei mitenkään näytä keväältä paitsi joki hieman tulvii. Valkoinen tolppa on meidän kesäaidan tolppa. Nyt jotenkin keskellä vettä. Laitetaan aina kesäksi rantaan aita, ettei pikkumuksut juokse suoraan jokeen pallopelejä touhutessaan.

Omat käsityöt ovat jotenkin jumissa... Tämä liina on mummuni siskon kirjoma, hän teki tosi kauniita liinoja. Tästä puuttuu pitsi ja lupasin ommella sen. Liina on ollut äidilläni...

Ennen, kun hankin kirjovan ompelukoneen ompelin itsekkin muutamia liinoja ja kirjoin käsin kukat sun muut... Tämä on keskeneräinen pyyheliinapeite, joka tulee maalle johonkin kohtaan... Kuvion olen itse piirtänyt ompelen sen pikkuhiljaa valmiiksi.

Huomenna menemme tyttären perheen avuksi uudelle talolle purkuhommiin....

Mukavaa Vappuviikonloppua kaikille ;D