Lunta on taas satanut taivaan täydeltä, ei ainakaan minua haittaa... Lumitöitä olen yrittänyt tehdä mitä jaksan, kinokset ovat olleet mahtavat. Oikeastaan kohta ei enään tiedä mihin lumet laittaa... Mutta luonto on niin kaunista lumiset puut ja kaikki jäätyneet jääpuikot.

No nyt viimein ja vihdoin saimme pikkuhyllyn seinään. Olen tehnyt nettiosoksiakin tuon ihanan kynttilän... Se saa valaista tarpeen mukaan milloin vain, vaikka kesällä. Tuon naulakon ostin Ikeasta jo ensimmäisellä käynnilläni ja nyt sekin löysi paikkansa.

Tässä kuvassa on pitkään ja hartaasti miettimäni kirjontakuviosettini... valmis kuvio.

Tässä on se messuostokseni, josta tuo aiemmassa kuvassa oleva kuvio on ommeltu pöytäliinaan. Oikeastaan mitään en ole niin miettinyt , kuin tuota settiä.. Tarvitsenko tuota ja raasikinko laittaa siihen ne rahat... Eivät ole mitään halvemipa kuvioita. Olen yleensä hankkinut noita kuviosettejä kerhonohjaaja palkkarahoillani. Mutta nyt nekin taitavat jäädä haaveiksi. Nimittäin se palkka loppui viimevuoteen.. Harmittaa nyt niin, kun olen hankkinut tavaraa ja materiaalia varastoon ja jos sitä nyt joutuu toimimaan vapaaehtois periaattella, niin en tiedä onko se enää mistään kotoisin.

 

Ne ovat niitä leikekirjonta kuvioita joista tykkään aivan hirveästi. Meille tulee nyt varmaan maalle ja kotiin tyynyjä sun muita liinoja pilvin pimein...

Kuvassa olevaa lampunvarjotimeen ompelin uuden kankaan, siihen kirjoin koneella tekstin "littele things" Alareuna kuitenkin jäi hieman liian jämptiksi, mutta saa kelvata.

Tämä avain on maalta vanha ja ruosteinen aittan avain. Aitta on tätä nykyä perunapellon takana ovi metsään päin. Se on oikein kiva ja pieni aitta olisi hienoa, jos joskus sen voisi kääntää ja korjata lahoontuneet laudat..... Tämmöistä tälläkertaa....