1763508.jpg

Lähdimme porukalla maalle, meidön perhe ja tyttären perhe... toiseksi vanhin tytär jäi kissavahdiksi kotiin. Pikkuväki tuli ätitnsä kanssa junalla osan matkaa, oli jännittävää lasten mielestä. Tässsä kuvaa maalaamastani aidasta. Tolppien päähän olen ajatellut tehdä savesta tuikkulyhdyt syksymmällä. Mieheni ja vävymies rupesivat rakentamaan tisikpöydälle katosta...

1763526.jpg

Parin päivän reipas aherrus... kuumuutta riitti ja paarmoja... Jatkamme rakentamista miehen kanssa myöhemmin... Vävyn apu oli tarpeen jos minä olisin häärinyt apuna tulosta ei olisi syntynyt tuohon tahtiin ;) Sivuihin tulee matalammat kaiteet ja ulkolaudoitus maalataan punamullan väriseksi, sisältä maalataan valkoisella.

1763518.jpg

Sain melkein valmiiksi tämän verannan liinan, tikkauksia vain puuttuu... Tämä on ollut kauan kesken. Toivottavasti aurinko ei sitä heti haalista, se kun sitten paistaa koko päivän verannalle.

1763514.jpg

Nyt se mehitähti sitten kukkii... ja kuolee kukinnan jälkeen.... Ilma oli mukavan helteinen... lapset molskivat altaassa. Me muut huidoimme paarmoja. Ne ovat vihoviimeisiä otuksia... lehtokotiloiden lisäksi... Nyt olemme kotona ja menen keräämään vadelmia...

1764843.jpg

Lisäsin tämän vielä tänne loppuun. Pihakukista saa näinkin ihania kimppuja, lapset välillä vinoilevat kukkien kuvaamisestani, mutta niitä on niin mukava kuvata. Eikö olekkin kauniita? Loppuun kysymys, käytän kuvankäsittelyssä netistä ladattua Photo Filteriä. Ohjelma on englanninkielinen, onko kukaan saanut käännettyä sitä suomenkieliseksi, olen yrittänyt mutta vielä en ole onnistunut:)