1803079.jpg

Harjoittelin vapaata konetikkausta... ryppyjäkin tuli... taas.

1803087.jpg

Valmis Tilda-enkeli seinävaate. No oikeastaan tildaa on vain enkeli. Olen seinävaatefriikki, niitä on kiva tehdä mutta, mihin niitä pistää kun seinätilatkin ovat rajalliset?

1803103.jpg

Lähikuva enkelin kasvoista :D Hiuksiin käytin sinooperista ostettua "hiusta" siis jonkinlaista lankaa... varmaankin villalanka olisi ajanut saman asian. En kyllä enää ostele hiuksia. Maaltakin löytyi pari kerää vanhaa buglee lankaa mitä varmaan voi käyttää hiuksina.

1803108.jpg

Tein myös konekirjonnalla pari kukkaa tässä toinen. Mitäs sitten tekisi?

1709058.jpg

Oikeastaan ensi viikolla ajattelin mennä savipajalle. Ilmoittauduin sinne keväällä ja nyt on hyvää aikaa käydä siellä ennenkuin muut kerhohommelit alkavat. Olen ollut savipajalta pois 3v. Tauko venyi odotettua pidemmäksi, Nuorimmainen tyttöni sanoi "no niitä savitöitä on taas sitten joka paikka täynnä" kuullessaan mimun uudesta harrastuksestani. Onhan kotonakin tekemistä ja kankaatkin osittain stressaavat, kun niitä pitäisi ommella... Mutta yksin täällä happanee... on kiva käydäkkin jossain. Nyt kun olisi hyvää ilmaa niin voisi mennä pyörällä päiväsaikaan. Pimeällä on hankalampaa hämäränäköni on surkea... liikkuminen on vaikeampaa syksyisin.