2068394.jpg

No niin hieman meni myöhäiseksi arvonta, piti vähän hengähtää ja saunoa... Lipukkeet ovat kulhossa...

2068402.jpg

Mukavaa oli lukea kommenttejanne, naiset osaavat rentoutua käsitöiden parissa. Kukin omalla tavallaan ja rakkaimman käsityönsä parissa. Kävin myös lukemassa jokaisen vastaajan blogia, siellä oli uusiakin kommentoijia... Kiitos kaikille vastaajille ;D Arvoimme kolme voittajaa, hassua ensimmäiseksi tuli minun salainen tilkkuvaihto ystäväni.... varmaan tässä vaiheessa en voi pyytää nimeäsi enkä osoitettasi... Palataan asiaan myöhemmin kun tilkkuvaihto on ohi.

1. STY

2. Mimelli

3. Lumikide

Neljänneksi haluan palkita Selman, hän kirjoitti kommentissaan:  Tekemiseen innostava tunne ja halu tehdä, tulee jostakin, jota ei voi selittää eikä hillitä :) Se on juuri sitäkin.... Lisäsin blogiini sähköpositosoitteen, mihin voitte jättää yhteystiedot. Kiitos.

2068411.jpg

Ihka ensimmäinen messumyyjä kokemukseni on ohi... meillä oli mukavaa...  Tänään ei ollut ehkä niin paljon kävijöitä kuin eilen. Esittelin nyt yksikseni pikkulavalla näkövammaisten käyttämää neuleharppua ja naulakkoneulontaa... hieman jännitti, en ole mikään suupaltti mutta kai se hyvin meni... Kuvassa olevat tuotteet ovat minun valmistamiani.

2068420.jpg

Paljoa ei ollut tuloa, heräteostoksia ei ollut paljoa. Lankaa ostin vähän ja palan tilda kangasta. Piti käydä tutustumassa isoon halliin, mutta en päässyt irtautumaan, ehkä parempi, säästyivät rahat.