Lauantaina kävimme miehen kanssa nostamassa perunat. Ihan kiva sato tuli. Päivä oli aurinkoinen iltapäivään asti. Olen varmaan kirjoittanut maalauspuuhistani... joskus. Tuon vasemmalla olevan sängyn olen maalannut sillä Osmo colorilla, väri taisi olla mahonki. Kulmakaappi nurkassa on myös käsitelty samalla värillä osittain. Ensimmäisen purkin loputtua ostin uutta... mutta muistin värin pähkinäksi... Maalla sitten aukasituani purkin huomasin virheen... kaapissa on nyt kahta väriä. Alkuperäinen väri oli vihertävä, joka kuultaa hieman vielä läpi.

Kranssi on piiskarottinkia ja suihkutettu spray maalilla. Nauhassa on käytetty ruskeaa vinonauhaa ja pitsiä sekä tildanauhaa.... mietin teenkö siihen vielä sydämmen ;)

Kukkapenkissä oli auennut uusi lilja.... saas nähdä kukkivatko ensi vuonna... toivottavasti myyriä ei ole enää niin paljoa tulevana talvena. Nurmikko täytyi taas ajaa tykkään kyllä siitä, vaikka siinä saa kävellä leikkurin perässä jonkin aikaa. Onneksi on vetävä leikkuri.

Touhua riitti iltaan asti sytyttelin tuikkuja lyhtyihin, mutta kamerasta meni akku enkä saanut, kuin tämän hämukuvan....