1788501.jpg

Oikeasti paljon kiitoksia teille kaikille, jotka jaksatte blogissani piipahdella !

20 000 on mennyt huomaamatta rikki. Ajattelin jotain pikku arvontaakin ... vaikka olen niin huono näissä tietokonehommissa... mutta mietitään...

1356963.jpg

Mukava aurinkoinen työleirí taas takana. Eilisilta meni nopeasti kävimme maaliostoksilla ja maalla etsimme kädonnutta maalipurkkia joka on edelleen kadoksissa... rasittavaa. Ruohoa ei onneksi tarvinnut ajaa ei ollut kasvanut, kun ei ollut satanut yhtään vettä. Kiireessä en en ehtinyt kukkia kastelemaan.

1788511.jpg

Tiskauskatos on nyt melkein valmis... hyllyt puuttuvat. Ja jotain pientä kivaa... ympäristö pitää vielä siistiä. Mutta mahtava suoritus. Kiitos siitä lankeaa Vävylle ja miehelleni, jotka pääosin rakensivat... minä vähän maalasin ;D Jotain valkoista kevyttä säleikköä voisi tehdä toiseen reunaan keventämään leveää etuosaa, katsotaan jos ensi viikonloppuna ehtisi maalaamaan.

 

1788518.jpg

Pieni tiskiapulainen hommissa... ;D

1473523.jpg

Heinäkuu on  mennyt nopesati vielä on muutamia hommia kesken yksi kukkamaan aitakin... Sisälläkin pitäisi muutella vähän huonekalujen paikkaa. Nyt käymme maalla vain viikonloppuisin, kun miehellä alkaa työt.