No niin, tässä kuvia viimeviikon matkastani. Majoituimme jälleen hotelli Viruun. Nyt saimme huoneen 11 kerroksesta ja ikkunamme oli merelle päin.

Ilma oli aurinkoinen ja vanhassa kaupungissa oli mukava kävellä. Talot siellä ovat ihastuttavia ja kujat kapeita. Muutamassa käsityöpuodissa oli tilkkutöissä taloja ja kuvasimme malliksi erilaisia kattoja ja rakennuksia. Jos sitten myöhemmin käyttäisi mallina johonkin työhön.

Ihana vaaleanpunainen rakennus,jossa oli kahvila. Emme käyneet sisällä.

Saman rakennuksen viehettävä ikkuna ;D

Kävimme myös Aade Löngin villatehtaalla ja siellä oli lankoja pilvin pimein... hyllyt notkuivat ihanista langoista.... omat ostokseni pysyivät jokseenkin maltillisina.... kuten myöhemmistä kuvista huomaatte.

Saimme käydä myös tehtaan puolella ja otin sieltä muutamia kuvia. Tässä jokin kone.... meteli oli aikas kova, eikä työntekijöillä ollut kuulosuojaimia ja pölyäkin oli paljon.....

 

Kävimme myös Karnaluksen käsityötukussa, josta ostin nämä kuvassa olevat tavarat... hieman sukkalankaa ja parit sukkapuikot (toiset vaan kuvassa) Kivat kassinkahvat ja kaksi pussia metallirenkaita ( kuvassa vain yksi rengas). Nekin löysin sattumalta seistessäni kassajonossa... ja hieman punaruutuista nauhaa.....

Vanhaa kaupunkia kierrellessä löytin kivoja puunappeja tilkkutöihin... (seuraavalla reissulla varmaan ostan niitä lisää) ja tumput itselleni.

Lankatehtaalta ostin ohutta luonnonvalkoista villaa... ehkä huivia varten...

nämäkin tulivat mukaan.. kummassakin on lankaa yli 300g

samoin näissä kerissä....

Tässä ovat villatakkilankani....

Matka kokonaisuudessaan oli onnistunut. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja matkaseura mukavaa..... ;D