Mikä ihme se pistää ihmisen ostamaan aina vaan lisää kankaita.... Lomalla käytiin Iittalassa Soilin puodissa... Ihania kankaita.. Ostin myös pussillisen kissanappeja. meidän katti saa varmaan pienen mustan peiton nukensänkyyn... (eivätpä karvat näy mustassa )Sukulaisia asuu samalla paikkakunnalla, käytiin kylässä samalla reissulla. Maalta ei olisi pitkäkään matka samaiseen kauppaan, mutta pyörällä joutuisin menemään.. kun ei ole ajokorttia.... Onneksi.

Sinooperista ostin hieman tildailukankaita... ( Nyt en tarvitse tippaakaan kangasta, paitsi ehkä tilkkutöiden taustaa varten... )

Olen kyllä ommellutkin. Lasten torkkupeitto on nyt valmis ;D Ainoa kinkkinen juttu tuli, kun silityslautani hajosi... Pännii... Mies kehui, että hitsaamalla saadaan kuntoon. No niin meni väärille raiteille kirjoitus.. Hieman huonolle silitykselle jäi peitto.... koko on 150x150 Kuvauskulmakin huono, kun piti jättää kangaspinot pois kuvasta... Olen siivoillut vinttiä... (Mies se nukkuu nyt kangaspinojen vieressä, minä menen alakertaan...)

Tikkauksia tein käsin ja koneella. Toivottiin vihreäsävyistä peittoa, mutta siinä on ripaus mustaa ja valkoista kaverina.

Miten sattui, että parvekkeelta ottamastani valokuvasta löytyy samaa kivaa vihreän sävyä. Kannettavanikin hajosi. Pännii sekin, kun kirjontaohjelmani ei toimi, kuin Vistassa ja XP ssä... Nyt on tämä tyttären vanha kone, jossa on vielä xp.. Aika rasittavaa tuo ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien jatkuva muuttelu. Nurkat on täynnä vanhoja pelejä ja ohjelmia, jotka ei käy enää uudempiin koneisiin.... Rutkun, rutkun... Näin tänään....