Löysin tällaisen haasteen ja ajattelin liittyä mukaan. Tässä vähän tietoa enemmän. Ihan kiva kokeilla uusia ideoita ja joukolla pienentää varastoja, joita kaikilla harrastavilla ihmisillä on. Olen jo itsekseni pohtinut samaa (vintistä valmiiksi) ajatuksella ja sattumalta kävi näin.

Keittiöön olen ommellut verhokappaa johon aplikoin taloja... se ajatus on jo pitkään pyörinyt päässäni. Talo aiheinen seinävaatekkin olisi kiva ja olen jo aikaisemmin aloitellut yhtä aihiota... Kunhan saan tuon verhon... Mietil laitanko pitsiä siihen ja kappaan, kait laitankin. Salusiinit tulevat vaan pelkät valkoiset ja niihinkin sopisi se pitsi.

Perjantaina koottiin miehen kanssa Jyskistä hankkimaani pöytää ja hyllyä. Ovat valmiit paitsi hylly on kiinnittämättä seinään... Miehellä on työhommia ja kiirettä piisaa... Olisi nyt kuitenkin kiva saada se valmiiksi, niin voisi ommella siihen pöydällekkin jonkun kivan liinan. parin viikon päästä alkaa taas kerhohommat ja loma loppuu... Nyt ehtisi vielä touhuta ompelusten kanssa paremmin. No ainakin verhot valmistuu tällä viikolla. OOK:n ompelu on melkein valmis...